Voordelen

 

Ga voor gemak!

 Jij hebt een druk leven, dus ga voor gemak. Met een Witteboorden-abonnement kun je zelf aangeven hoe vaak jij nieuwe witte T-shirts wilt ontvangen. Hoe fijn is dat? Met één klik op de knop worden onze witte T-shirts naar je opgestuurd. En de pakketjes passen gewoon door je brievenbus, dus thuisblijven hoeft niet meer.

 

15% korting op je witte T-shirts

 Een Witteboorden-abonnement is voordeliger dan een losse aankoop. Afhankelijk van het gekozen abonnement, krijg je tot ruim 15% korting. Dat is zo’n € 6,00 per twopack!

 

Gratis verzending en retour

 Weg met al die extra kosten bij online aankopen. Witteboorden doet hier niet aan mee: wat je ziet, is wat je krijgt. Bij ons betaal je voor je product, da’s alles! En past het T-shirt niet, dan kun je hem ook gewoon gratis retourneren. Wel zo eerlijk.

 

100% biologisch katoen

 Koop je een wit T-shirt van Witteboorden, dan heb je jouw steentje ook weer bijgedragen aan een betere wereld. Al onze witte T-shirts bevatten biologisch katoen; zonder pesticiden en chemicaliën verbouwd. Een bijkomend voordeel is dat de T-shirts heerlijk zacht aanvoelen

 

Waterbesparing

 Uniek in de wereld van textiel! Onze producent zuivert het vervuilde verfwater en hergebruikt het voor een volgend verfproces. Deze milieuvriendelijke verfwijze levert ruim 50 liter waterbesparing per twopack op. Ruim 6 kratjes bier!

 

Geef je oude T-shirts een tweede leven

 Gooi je oude en versleten T-shirt niet zomaar in de kliko. Dit shirt bevat namelijk nog hoogwaardig textiel waar gewoon weer een nieuw product van gemaakt kan worden. Het is toch zonde dat er jaarlijks meer dan 100.000 kilo textiel in de Nederlandse afvalcontainers verdwijnt? Witteboorden biedt jou de mogelijkheid om je oude T-shirts kosteloos op te sturen.

Overtuigd van de voordelen van een Witteboorden abonnement? Ga naar onze productpagina's witte T-shirts met een ronde hals of witte T-shirts met een V-hals.