Over Witteboorden

Witte T-shirts; iedere man draagt ze. Onder je pak op het werk of gewoon onder een casual overhemd. Maar draag je wel de juiste kwaliteit witte T-shirts? Of kruipt je shirt langs je rug omhoog? Krimpt hij al na de tweede wasbeurt? Of is de boord na drie keer dragen uitgelubberd? Al deze problemen ondervonden wij bij het dragen van witte T-shirts van slechte kwaliteit. Dit moet anders, vonden wij!

 

Wij regelen het

Stop dus met de eindeloze zoektocht naar betaalbare witte T-shirts van hoge kwaliteit. Dit kost je alleen maar tijd en tijd is schaars voor hardwerkende mannen zoals wij. Gebruik deze tijd liever om gezellig een biertje te drinken met je vrienden. Die witte T-shirts regelen wij wel voor je! Check gewoon even onze abonnementenservice.

 

Witteboorden, een merk voor het leven

Wij weten hoe mannen denken. Heb je eenmaal je merk gevonden, dan blijf je daarbij. Laat Witteboorden zo’n merk voor je worden. Bij ons kun je altijd constante kwaliteit verwachten en geen gezeur met levering of betaling.

 

Geen keuzestress

Je werk vraagt al genoeg van je, dus wij van Witteboorden maken het je gemakkelijk. Wij bieden je slechts twee varianten van witte T-shirts; een ronde hals of een V-hals. Goede pasvorm, dus niet te los of te strak. Gewoon een wit T-shirt van goede kwaliteit. Eenvoudiger kan niet.

 

Zonder moeite, toch milieubewust

Onze witte T-shirts bevatten 100% biologisch katoen, lekker zacht voor jou en goed voor het milieu! Twee vliegen in één klap dus. Stuur ook je oude T-shirts gratis naar ons op en wij zorgen ervoor dat deze een tweede leven krijgen. Wij zeggen: goed bezig.

 

Wil jij dus ook liever genieten van je kostbare vrije tijd en wil je dat nog meer doen, dan is Witteboorden iets voor jou.

Overtuigd van de voordelen van een Witteboorden abonnement? Ga naar onze productpagina's witte T-shirts met een ronde hals of witte T-shirts met een V-hals.