Witte T-shirts in de trein

Robbert en ik kunnen nog niet leven van onze witte T-shirts en daarom hebben wij nog een baan naast Witteboorden. Om naar mijn werk te komen, reis ik dagelijks met de trein en die zit vol met Witteboorden onderweg naar de Zuid-as of Utrecht. Dit is voor mij de perfect gelegenheid om de Nederlandse man te observeren. Hoe gaat hij gekleed naar zijn werk? Nog belangrijker! Wat voor wit T-shirt draagt hij! Ik zie echt allerlei soorten witte T-shirts voorbij komen. Witte T-shirts met een diepe V-hals, witte T-shirts met een uitgelubberde ronde boord, witte T-shirts met een dikke 'kabel' boord, grauwe T-shirts die ooit wit waren en ga zo maar door. Ook valt het mij op dat er mannen zijn die een wit T-shirt dragen met een hoge opstaande boord. Een crewneck van ongeveer 1 a 2cm. Beetje a la Steve Jobs.

Mannen, dat kan echt niet! Uiteraard is dat mijn persoonlijke mening.

Ik heb weleens bij een mannen ondergoed zaak naar gevraagd waar die boord vandaan komt. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat mannen zo'n wit T-shirt mooi vinden voor onder een overhemd? Je raad nooit wat het antwoord was van de beste verkoper. Bij de oudere man (sorry voor die mannen, die zich aangesproken voelen…) gaat het velletje bij de strot een beetje hangen, naarmate de man ouder wordt. Die crewneck bij een wit T-shirt  helpt om dat te verbergen. Dat was de redden. Uitgeluld…


witte_t-shirts_neck

Geef een reactie