Witte T-shirts in de Groenepostcodeshop.nl

Om onze witte T-shirts op de kaart te zetten, hebben we afgelopen week een stap in de goede richting gezet. Sinds deze week zijn onze witte T-shirts ook verkrijgbaar in de Groenepostcodeshop.nl van de Nationale Postcodeloterij. Deelnemers aan de Postcodeloterij kunnen naast een flink geldbedrag ook punten winnen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor groene en verantwoorde producten. Producten die je hier kunt bestellen zijn o.a. portemonnees gemaakt van oude brandslangen, LED lampen, elektrische scooters, duurzame doelen steunen, etc.

Door het gebruik van biologisch katoen en een milieuvriendelijke verfwijze kwamen onze witte T-shirts ook in aanmerking voor de Groenepostcodeshop.nl. Sinds vorige week zijn onze witte T-shirts dan ook verkrijgbaar met gewonnen punten. Helemaal top om je witte T-shirts ook op een andere locatie terug te zien! Ons streven is om alle deelnemers van de Postcodeloterij aan een echt verantwoord wit T-shirt te helpen!

Ben jij deelnemer en heb jij nog punten over? Ga dan naar Groenepostcodeshop.nl en bestel een paar mooie witte T-shirts!

Geef een reactie