Fruity T-shirts

Eigenlijk kan het niet. Een blogpost wijden aan de witte T-shirts van andere merken. Maar waarom ook niet?!
We kennen ze allemaal, de witte T-shirts van Fruit of the Loom. Dagelijks ontvang ik in mijn digitale brievenbus de Groupon actie met een 12 pack witte T-shirts van dit fruitige merk. Ik blijf mij iedere keer verbazen over die actie, maar goed… Het is ook niet mijn bedoeling om hier de kwaliteit van hun witte T-shirts te gaan lopen bashen, want dat is niet sjiek. Ik wil jullie eigenlijk een Youtube filmpje van Fruit of the Loom laten zien. Ik kwam dit ergens tegen en vind het wel een leuke commercial. Ze prijzen op een ludieke wijze de introductie van een nieuwe fit van hun witte T-shirts aan.

Cool gedaan toch? Niet alleen leuk, maar wij zijn van mening dat je jezelf altijd moet durven open stellen voor anderen. Ook voor je 'buren'. Misschien kunnen Robbert en ik er nog wel iets van opsteken!

WE RIDE!!!

Geef een reactie