Wij zijn benieuwd naar jou Facebook marketing idee

Afgelopen maanden zijn we, zoals Bas al eerder in een post heeft laten weten actief geweest om de kas van Mark Zuckerburg te spekken en te proberen zijn aandeel koers omhoog te pompen. Zoals velen van jullie weten is dat laatste in ieder geval niet gelukt. Toch is Facebook een interessant medium waar we actief op zijn en door middel van onze eigen fanpage en soms een advertorial aan de zijkant.

Op onze fanpage vind je meestal een leuke foto of wat extra informatie over de producten of een bijzondere actie. Een van de acties die we hebben gedaan, is verzin een leuke onderschrift op deze foto en maak kans op 15% korting op een twopack witte T-shirts. Gekeken naar de reacties op de post, kan ik wel zeggen dat er mensen zijn die hebben gereageerd en dat het opmerkingen opleveren. Jammer genoeg heeft het nog niet het ultime bereik dat we willen hebben.

We zijn daarom benieuwd of jullie suggesties hebben hoe wij dingen nog leuker en spontaner kunnen aanpakken. Hoe kunnen wij Facebook inzetten om ons product op een grappige manier onder de aandacht te brengen bij jullie? Laat het mij weten, stuur mij een email of plaats een reactie onder dit bericht.

Geef een reactie