Welke witte T-shirt is geschikt?

Jullie stellen nog weleens vragen over onze witte T-shirts: Welke maat moet ik kiezen? Hoe valt de pasvorm? Zijn het extra lange T-shirts? Hoe diep is jullie V-hals? Daarom hebben we hieronder een aantal kenmerken van onze witte T-shirts op een rijtje gezet:

Pasvorm

Onze witte T-shirts hebben een comfortabele pasvorm. Dat houdt in dat het geen enorm getailleerde slimfit T-shirts zijn. We hebben dat bewust gedaan. We willen jou niet het gevoel geven dat je als een 'haring in een ton zit'. De pasvorm zit tussen slimfit en regular fit in. Niet te strak, maar zeker ook niet te los.

Stof

Voor de fijne stof is biologische katoen gebruikt die echt heerlijk zacht aanvoelt. Er zit ook een beetje stretch in de stof verwerkt voor een optimaal draagcomfort. In combinatie met een niet te strakke pasvorm voelen onze witte T-shirts dan ook enorm prettig aan op het lichaam. We krijgen geregeld positieve feedback over de zachte touch.

Maat

We hanteren 2 richtlijnen voor het kiezen van de juiste maat voor onze witte T-shirts; borstomvang en lengte. De borstomvang meet je door met een meetlint net onder de oksels de volle omtrek van je bovenlichaam op te meten. De lengte van het witte T-shirt meet je door vanaf het hoogste schouderpunt bij de nek tot net boven je kruis. Onze shirts zijn extra lang, dus houdt daar rekening mee.

maat_witte_t-shirts_mannen

 

Boord

Bij ons kan je slechts uit 2 type boorden; rond en een v-hals. Voor beiden geldt dat ze voorzien zijn van een heel dun fijn boordje. De ronde boord is altijd zichtbaar. De V-hals daarentegen hoeft niet persee zichtbaar te zijn. De V-hals is ongeveer 14cm diep. Hier

Op de productpagina is deze informatie overigens ook terug te vinden!

Wat is mijn favoriete Witteboorden T-shirt? De V-hals vind ik zelf het mooist. Nette afwerking en een dunne boord. Ik ben zelf 1.80m lang en weeg ongeveer 75kg en dan is voor mij maat M het meest geschikt.

Geef een reactie