V van Voorjaar en van V-hals

De eerste zonnige dagen van het voorjaar zitten er op en de terrasjes zaten direct overvol. Het voorjaar is nu dan ook echt begonnen.  En volgens de traditie beginnen veel Nederlandse gezinnen dan ook met de grote Voorjaars schoonmaak. Veel mensen beginnen met het opruimen van hun kledingkast. Kijken welke oude witte T-shirts weg mogen en gaan dan op zoek naar nieuwe witte T-shirts.

De grote Voorjaarsschoonmaak zien wij ook terug in de toename van het aantal bestelde witte V-hals T-shirts. Daarom staat bij Witteboorden het voorjaar in het teken van de witte V-hals T-shirts.

De witte V-hals T-shirts van Witteboorden hebben een iets diepere V-hals wat er voor zorgt dat hij bij het dragen onder een overhemd niet prominent aanwezig is. Of in sommige gevallen helemaal niet, is afhankelijk van het type overhemd. Ideaal voor mannen die allergisch zijn voor het witte boordje dat onder hun shirt uitkomt. Daarnaast zijn de witte V-hals T-shirts ook ideaal om te dragen als casual witte T-shirts.

De stof van de witte V-hals T-shirts bevat 95% biologisch katoen en 5% elasthaan. De 5% elasthaan zorgt voor een comfortabele draagcomfort van onze witte V-hals T-shirts. Daarnaast zorgt elasthaan er ook voor dat de pasvorm na wassen behouden blijft en gaat mogelijke  krimp (die overigens nagenoeg niet aanwezig is) ook tegen.

Het gebruikte katoen komt uit India en is 100% biologisch. Om zeker te weten dat het ook echt om biologische katoen gaat wordt alleen GOTS gecertificeerd biologisch katoen voor onze witte V-hals T-shirts.

Speciaal voor de grote Voorjaars schoonmaak hebben we een aantrekkelijke aanbieding voor onze blog lezers. Je kunt nu 2x losse twopacks witte V-hals T-shirts bestellen voor slechts €60,00. En uiteraard wordt alles zoals jullie gewend zijn gratis thuis afgeleverd. Thuisblijven is overigens niet nodig, want onze witte V-hals T-shirts passen mooi door je brievenbus.

Gebruik bij je bestelling in de winkelwagen de code voorjaar15wb en de korting wordt automatisch verwerkt .

 

Bestel hier je nieuwe witte V-hals T-shirts

Let op deze aanbieding is geldig tot 5 april 2015 en geldt alleen voor losse witte V-hals T-shirts en niet voor abonnementen.

Geef een reactie