Heren schoenen van van @BEJJ_nl

Onlangs schreef ik dat ik een paar schoenen had gewonnen via ClothesMakeMen. Afgelopen vrijdag heb ik een paar mooie heren schoenen mogen uitzoeken. Hartstikke leuk! Die avond heb ik met Fleur van CMM, de mannen van BEJJ en agent Herald kunnen babbelen over het gebruik van Twitter voor online naamsbekendheid. Iedereen was razend enthousiast over de mogelijkheden. Ik ben een hoop wijzer geworden! En natuurlijk een paar mooie stappers!

Schoenen

Voor Witteboorden is het straks zeker interessant om ook een dergelijke actie te houden. Helaas duurt het door de opgelopen vertragingen nog even voor dat we dit kunnen doen.

Gisteren zijn we bij de leverancier geweest. Daar hebben we de producten met eigen ogen gezien. De producten zagen er echt slick uit! We kunnen oprecht zeggen dat we straks top kwaliteit T-shirts hebben!! Alleen zijn er tijdens transport issues ontstaan met de kleur. Hierdoor is uitlevering gewoonweg niet mogelijk. Balen, balen, balen...

Dit zijn de Limburgse dalen waar ik het vorig jaar over had. Voor nu niets aan te doen. We houden jullie up-to-date over de ontwikkelingen!

2 gedachten over “Heren schoenen van van @BEJJ_nl”

  • Laten we hopen dat de bergen van himalaya-achtige proporties zijn!

    Succes met ondernemen mannen. Het begint zo onderhand een heel avontuur te worden. Is het script al verkocht aan een Hollywood producent?!

    Reageren
  • Yep! Is helaas niets aan te doen! Wel erg balen. Groet Bas!

    Reageren

2 artikel(en)

Geef een reactie