Skien in je witte ondershirt

Goede witte T-shirts weten we inmiddels wel te vinden. Dit keer was op zoek naar een goed wit ondershirt voor te sporten. Ik had  een wit ondershirt nodig voor een weekend skiën in Bulgarije. Nu heb ik alle webshops afgezocht om dat ene ideale witte shirt te vinden. Ik heb hem gevonden! Ik heb uiteindelijk gekozen voor een shirt van Craft. Lekker lang voor in mijn skibroek. Ook voorzien van een klein colletje bij je nek. Kou lijden was dus niet nodig. Dit soort shirts zijn redelijk aan de prijs en aangezien ik de pasvorm bij zo’n product ook erg belangrijk vind, ben ik naar de ouderwetse brick & mortar shop gegaan. Jawel, daar verkopen ze ook nog witte T-shirts. Ik begrijp direct waarom deze gasten het moeilijk hebben. Service snappen ze toch niet echt. Je probeert ze te helpen, doen ze er geen fuck mee. Ik had bij de lokale Perry Sport diverse witte ondershirts gepast. De meesten van dit soort shirts zijn gemaakt van polyester en dus 100% synthetisch cq chemisch. Bij één modelletje kwam de chemische lucht mij tegemoet. Verre van aantrekkelijk. Kokhalzend heb ik het shirtje snel weer uitgetrokken. Uiteindelijk ben ik prima geslaagd met een ander Craft shirt. Geen probleem, maar ik vond het wel zo netjes om het stinkende shirtje af te geven bij de kassa. Productfoutje wellicht? Wat doet de dame achter de kassa? Ze vouwt het witte shirt weer op legt het netjes terug in de schap voor de verkoop. Heerlijk! En maar klagen dat we het zo moeilijk hebben in de retail. Service jongens! Het zit hem in de kleine dingen…

Geef een reactie