SEO, Facebook, Google + voor witte T-shirts

Ondanks de zomerdip zijn we druk bezig om onze witte T-shirts aan de man te brengen. We ‘spelen’ met de mogelijkheden van online marketing. Onze witte T-shirts voor mannen moeten immers opvallen tussen andere online ondernemers. We zijn van alles aan het uitproberen om te zien wat zou kunnen helpen bij de verkoop van onze witte T-shirts. Waar moet Witteboorden het van hebben om gezien te worden als de tent waar mannen hun witte T-shirts halen? Geen gemakkelijke klus, maar wel een mooie uitdaging! In korte tijd leer ik van alles over SEO, SEA, Facebook ads, target groups, etc. Fascinerend!

Onlangs heb ik voor onze witte T-shirts diverse Facebook advertenties gemaakt. Toevallig opgevallen? Ik heb verschillende doelgroepen gebruikt. Denk aan mannen tussen de 25 – 45 jaar, maar ook vrouwen. Zij kopen vaak witte T-shirts voor hun mannen. Ook heb ik een Facebook post met een grappige foto met daar op te korte witte T-shirts ingezet als advertentie. Een funny element doet het heel goed hebben gemerkt. Onze witte T-shirts zijn veel ‘geliked’ en niet alleen door mannen. Het testen met 2 verschillende foto’s voor een zelfde advertentie was ook interessant. Inhoud hetzelfde laten alleen 2 andere foto’s van onze witte T-shirts tonen. Welk wit T-shirt werkt het beste? De laatste test was gericht op de gay community, vanwege de Gay Parade. Veelvuldig is die advertentie voor onze witte T-shirts aangeklikt.

Facebook is erg interessant voor online marketing mogelijkheden. Houdt het wel in de gaten want voor je het weet ben je 100 dollar lichter. Dat kan Mark Zuckerburg wel gebruiken met die dalende beurswaarde…

Geef een reactie