Premium witte T-shirts voor mannen

Hoe zou het gaan met Jess Christian Fleischer en zijn premium witte T-shirts? Bij Witteboorden hebben we weleens nagedacht om witte T-shirts op maat te maken. Het leek ons niet haalbaar. De Deen Fleischer dacht daar anders over en hij heeft deze zomer via Kickstarter geld opgehaald voor zijn label met handgemaakte premium witte T-shirts genaamd Son Of Tailor. Gewaagd! Maar het is hem gelukt. Hij haalde bijna meer dan 50% extra op dan was gevraagd.

De witte T-shirts van Son of a Tailor kosten 53 euro per stuk. Ik kan mij voorstellen dat veel mensen dit best prijzig vinden voor witte T-shirts. Bij Witteboorden heb je voor dat bedrag ongeveer 3 witte T-shirts. Maar goed de T-shirts van Fleischer onderscheiden zich toch echt wel van andere labels. De witte T-shirts zijn
- handgemaakt in Kopenhagen;
- van 100% biologisch katoen;
- Voorzien van je eigen initialen;
- hebben een borstzakje en omgevouwen mouwtjes is ook mogelijk; en
- zijn compleet op maat gemaakt en daar draait het natuurlijk om.

Heb je geen meetlint in huis om je maten op te meten? No worries! Jess stuurt er één naar je op, zodat je altijd de juiste maten kan opmeten voor de perfecte witte T-shirts.

Ik vind het een fantastisch concept. Essentieel verschil tussen Son of a Tailor en Witteboorden is dat Fleischer casual T-shirts levert en Witteboorden witte ondershirts.

Ben jij niet op zoek naar handgemaakte T-shirts, maar wil je gewoon top kwaliteit ondershirts. Vind hier dan je favoriete witte T-shirts met een ronde boord of een V-hals.

Bekijk hier de video van Son of a Tailor T-shirts:

Geef een reactie