Ons verhaal pluggen!

Nondenju wat een werk! De webshop draait, de eerste klanten zijn laaiend enthousiast over de kwaliteit van de shirts. Al zijn de meningen nog verdeeld over de QR, maar dat overleven we wel! Nu nog de resterende 16,143,223 Nederlanders overhalen om een onze witte ondershirts te kopen. Hoe bereik je die? Door je verhaal neer te leggen bij verschillende media, blogs, sites, etc.

We zijn druk bezig met het benaderen van allerlei kanalen om ons verhaal te vertellen. Sommigen pikken ons zelf op. Anderen moeten we wijzen op ons verhaal. Ook krijg je afwijzingen en dat doet soms ‘pijn’, maar dat hoort er ook bij. Het is in ieder geval leuk om een verhaal over je merk terug te lezen op het web. Bijvoorbeeld ons verhaal bij Menandstyle.nl. Je ziet op de momenten na publicatie van een stuk een sterke stijging in de bezoekersaantallen van je website. Dat is echt top. Ook je eerste ‘onbekende’ klant die niet uit je netwerk komt, geeft ook een hoop voldoening.

We moeten een lange adem hebben, maar de aanhouder wint! En die hebben wij …

Mocht jij het leuk vinden om ons verhaal te vertellen aan de buitenwereld laat het ons weten. Graag zelfs! Via het contactformulier of hieronder ...

Geef een reactie