Orders verwerken kost toch nog wat tijd...

Alweer een verzending van WitteboordenIk hoor wel eens mensen praten over het starten van een webshop. Lekker makkelijk. Je gooit de deuren van je winkel online open en er komt traffic. Inmiddels kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het toch meer tijd kost, dan een gemiddelde bezoeker denkt. Het bouwen van de webshop heeft Bas en mij (en die van onze webdesigners...) al het nodige bloed, zweet en tranen gekost. Daarna komt het echte werk pas. De jacht naar free publicity, collega's vrienden en bekende stimuleren om op z'n minst 1 pakket te testen en dan nog maar niet gesproken over de eeuwige strijd om bij Google boven aan pagina 1 te komen.

Gelukkig heeft onze winkel maar 2 soorten witte T-shirts, met een ronde en met een V-hals. Dat maakt het klaarmaken en verzenden van orders een stuk minder complex. Desondanks kost het inpakken ons wel wat tijd. Iedereen die tot nu toe een pakket heeft ontvangen, krijgt een mooie envelop zoals hier afgebeeld met daarin onze witte T-shirts. Aangezien wij geen gebruikmaken van een labelprinter (elk product moet uniek zijn) moet ik ook menig pakketjes voorzien van een handgeschreven adres.

Maar je hoort mij verder niet klagen, want het is een hele mooie uitdaging om onze T-shirts in de markt te zetten en zoals het er nu naar uitziet zijn we goed onderweg!

Geef een reactie