Online shoppen niet altijd even makkelijk, maar bij Witteboorden wel.

Afgelopen weken hebben in ons land, maar zeker ook in Groot-Brittanië in het teken gestaan van kerst inkopen doen. Lange rijen voor de kassa bij de supermarkt en bij de andere winkels. Maar in Groot-Brittanië is er een nieuwe trend. De rij voor het postkantoor om pakketjes op te halen die niet geschikt waren voor normale brievenbus post. Brievenbus post moet in Nederland voldoen aan het maximale formaat 38,0 x 26,5 x 3,2 cm.

Veel Britten hebben deze kerst periode aangepakt om makkelijk en snel online hun producten te kopen. Waar ze niet over na hadden gedacht, is dat ze thuis moesten zijn om hun spullen te ontvangen, tenzij het brievenbus post was. Anders wordt het pakketje net als bij ons in Nederland bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeleverd.

Gevolg van het niet thuis zijn bij het afleveren van het pakketje dat niet aan de brievenbus post formaat voldoet, zijn lange rijen voor het postkantoor. Gelijk het hele comfort van het online in je luie stoel bestellen weg!

Wij van witteboorden.nl houden er van om het de klant gemakkelijk te maken, daarom zorgen wij er voor dat al je bestellingen voldoen aan het formaat van de brievenbus post. Nooit meer thuis blijven om een pakketje te ontvangen en alles ligt op de deurmat op jou te wachten.