Ondernemen en de Limburgse heuvels

Gisteren heb ik met Ivo en Gerben in de Limburgse heuvels een deel van de Mergellandroute gefietst. Het was enorm afzien vanwege het hele warme weer, maar dat wel in een prachtige omgeving. 's Avonds hebben wij ons zelf getrakteerd op heerlijke asperges en aardbeien en dat was genieten na een dag zwoegen!
mergellandroute witteboordenIk bedenk mij zojuist dat de fietstocht door het heuvelachtige landschap mooie parallellen vertoont met het opstarten van een onderneming. Het opstarten gaat namelijk niet van zelf en je moet vele heuvels overwinnen om uiteindelijk je doel te bereiken. Kijk maar naar het regelen van de financiering wat niet altijd eenvoudig is, het finetunen van je te verkopen product, het vinden van een webshopbouwer,  etc. Denk je er te zijn met een leverancier blijkt dat er sprake is van een misverstand en kan je weer op nieuw beginnen en ga zo maar door.

Gisteren heb ik dan ook een aantal keren gedacht aan stoppen, maar halverwege een heuvel mag je niet stoppen! Op de top mag je even uitrusten, genieten van het behaalde resultaat en  daarna snel weer afdalen om jezelf op te maken voor de volgende te overwinnen heuvel...

We zijn nu even aan het afdalen vanwege de bereikte orderbevestiging, maar welke heuvel staat ons hierna te wachten?

We gaan het meemaken!

Btw, we zien het allemaal wel positief!

Een gedachte over “Ondernemen en de Limburgse heuvels”

1 artikel(en)

Geef een reactie