Nooit meer vlekken in je witte T-shirts

Robbert en ik houden allerlei nieuwe trends rondom de thema’s witte T-shirts, gemak en mannen. Je zou denken dat het eenvoudige witte T-shirt wel is uitontwikkeld, maar niets is minder waar. Technisch is het nu namelijk mogelijk om nooit meer vieze vlekken te krijgen in je witte T-shirts. Hoe dan? De witte zwaan stond centraal bij het zoeken naar de oplossing : Hoe blijven de witte veren van een witte zwaan wit? Tja, die vraag stel ik mij ook weleens als ik die witte jongens zie zwemmen in het Vondelpark.

Een paar Australische techneuten van Threadsmiths zijn zich gaan verdiepen in die witte veren. Daar moest de oplossing liggen voor één van de meest gestelde vragen over witte T-shirts - verwijderen van vlekken!  De mannen van Threadsmiths hebben een wit T-shirt ontwikkeld wat gemaakt is van 100% katoen dat vloeistof afstotend is. Op het katoen zit een coating die ervoor zorgt dat vloeistoffen zich niet kunnen hechten aan de stof. Geniale oplossing, maar niet zo zeer voor knoeiende mannen. Ik zie eerder heel veel gelukkige moeders omdat de witte baby rompertjes nu ook echt wit blijven. Kots, Olvarit, babymelk, het maakt allemaal niet uit. Wit blijft wit!

De gebruikte coating is gebaseerd op nanotechnologie en is door Threadsmiths gepatenteerd. Ik ben geen techneut, maar ik geloof niet dat de coating op een hele milieuvriendelijke manier is gemaakt. Dit zou dan ook niet direct de oplossing zijn voor onze Witteboorden T-shirts. Ik denk dat we dan eerder een mooie slap bijleveren ;) Verder had ik hem willen testen, maar maat M is helaas uitverkocht, dus ik kan geen oordeel geven over hoe het werkt.

threadsmiths-witte-t-shirts

Geef een reactie