Nooit meer poetsen met een versleten tandenborstel...

Een contactlenzen abonnement van Pearl, maandelijks Bocca koffie in je brievenbus of ieder kwartaal onze witte T-shirts. Allemaal varianten van een service abonnement. Daar komt er weer eentje bij. Een abonnement op je tandenborstel. Afgelopen maand spotte ik Abonnemond.nl online. Ik zeg handig! Hoe vaak poets jij niet te lang door met je versleten tandenborstel? Doorpoetsen totdat de haartjes helemaal krom staan. Ik soms te lang. Ik vergeet gewoon om nieuwe tandenborstels te kopen.

In mijn geval gaat het trouwens om opzetborstels van de Philips Sonicare. Een briljante machine. Nooit meer een tandenborstel voor mij. Maar terug naar Abonnemond. Ik was online aan het zoeken naar opzetborstels voor mijn Philips apparaat en kwam dus dit abonnement tegen. Ik denk dat het met name voor tandenborstels interessant is. Waarom? Mijn Diamondclean Sonicare opzetborstels zijn standaard per 4 stuks verpakt. Ik zou dus eigenlijk meer geïnteresseerd zijn in een reminder service. Een abonnement op het ontvangen reminders is ook een mooi idee?! Per reminder 0,50 euro in rekening brengen voor het versturen van een smsje.

Ik blijf het leuk vinden al online die abonnementen. Handig!

 

Geef een reactie