Multichannel sale de toekomst voor Witteboorden?

Retail winkel multi channel?

Bas en ik zijn al enkele weken aan het stoeien met de grote vraag, moeten we naar multichannel sale gaan. We zijn niet ontevreden over onze website en de resultaten die er uitkomen. Maar willen we grotere stappen kunnen maken met Witteboorden, dan is online sales niet heilig. Zeker voor de zoekterm 'witte t-shirts' is er online een moordende concurrentie.

Aangezien ik al een paar jaar zelf in de retail werk heb ik wel een idee en een visie hoe je een product kan wegzetten. Maar voor Witteboorden het je een speciale distributie nodig. Doelstelling van ons product is niet dat je op elke hoek van de straat komt te liggen. Veel belangrijker is dat het product ergens terecht komt waar het met aandacht en passie wordt behandelt. Een shirt met onze eigenschappen (zie duurzaam) verdient aandacht in het verkoopproces.

Wij hebben daarom besloten om opzoek te gaan naar speciale fashion retailers die wij kunnen helpen aan een uniek product. En die ons natuurlijk kunnen helpen met de groei die wij voor ogen hebben. Eigenlijk zoeken we een winkel die one-of-a-kind is en dus niet de grote landelijke ketens. Heb je suggesties voor een leuke winkel of heb je misschien zelf een leuke winkel, dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen je kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of laat een reactie hieronder achter!

Geef een reactie