Mensen houden van bloemen

En weer is er een nieuwe variant van een abonnement op de markt. Dit keer een bloemenabonnement geïntroduceerd door Bloomon. Waarom ook niet? Nederlanders houden van bloemen en kopen wekelijks een bosje bloemen voor op de keukentafel. Zo zit er in mijn pand een bloemist, die wekelijks een bloemenvaas met verse bloemen voor mijn onderbuurman klaarzet in het trappenhuis. Een perfect voorbeeld van een bloemenabonnement. Waarom dan niet online regelen?

Uit de verschillende nieuwsberichten maak ik op dat de heren Troost en Hurenkamp met Blommen enorm ambitieus zijn. Binnen 2 jaar naar 100.000 boeketten per jaar. Een mooie challenge! Net als bij Witteboorden staat ook bij het Bloomon abonnement gemak voor op. Of je nu over bloemen of over witte T-shirts praat. Mensen vinden het een gedoe om ze te kopen, want ze doen liever iets anders met hun vrije tijd, maar willen wel kwaliteit.

Om te te komen tot het gewenste bloemenabonnement zijn 2 keuzes relevant; model boeket en frequentie van vervanging. Dit is gelijk aan ons witte T-shirts abonnement. Bij Witteboorden kan je kiezen uit 2 modellen witte T-shirts; Ronde boord en V-hals. En voor de frequentie heb je keus uit het ontvangen van nieuwe witte T-shirts om de 3, 4 of 6 maanden.

Niet alleen zit een deel van de winst in het subscription model. Ook het vereenvoudigen van de keten door de bloemen direct bij de telers in te kopen, zorgt er voor dat ze de bloemen tegen een mooie prijs kunnen aanbieden. Ook Witteboorden koopt haar witte T-shirts direct bij de bron, zonder tussenkomst van allerlei handelaren die er iets op moeten verdienen.

We zijn erg benieuwd waar het naar toe gaat met Bloomon. We gaan ze volgen.

Succes heren!

PS, wil je meer informatie hebben over onze witte T-shirts? Kie dan hier je favoriete model witte T-shirts.

Keten Bloomon bloemenabonnement

Geef een reactie