Mannen zijn mazzelaars

Een paar weken geleden schreven we over de mooie V-hals truien voor mannen van Joe Merino. Nu zijn we weer tegen een ander mooi initiatief aangelopen: heren broeken van Mazzelaars. Net als Joe Merino gebruikt Mazzelaars hetzelfde principe: one model, different styles. Witteboorden vindt dit soort concepten voor mannen top.

Bij Mazzelaars kunnen mannen mooie broeken kopen. Een stijlvolle aanvulling op je busines casual outfit of gewoon een mooie heren broek voor je vrije zaterdag. Voor mijn werk hoef ik geen kostuum te dragen, maar ze verwachten wel dat ik er fatsoenlijk bijloop. De broeken van Mazzelaars zouden daarom een prima uitkomst kunnen zijn. Mooi Profuomo overhemd, wit ondershirt van Witteboorden en daaronder een broek van Mazzelaars. Klaar om te knallen! Over de kwaliteit kunnen we overigens niets zeggen, want we hebben deze mannen broeken nog niet geprobeerd.

Wat ik verder zelf ook wel kan waarderen is de naam. Lekker Nederlands! Witteboorden criminelen zijn ook vaak Mazzelaars! Die weten precies hoe je de dans kunt ontspringen…

Mannen see for your self! En laat ons weten of het wat is!

Geef een reactie