Mannen, are you feeling #Melow?

Niet alleen fatsoenlijk witte T-shirts zijn belangrijk voor een goede heren outfit. Een paar mooie sokken en een stel goeie boxershorts mogen ook niet ontbreken in de kledingkast van iedere man. De juiste sokken heb ik inmiddels wel gevonden bij Effio. Nu nog de boxershorts. Ik ben die Bjorn Borg boxershorts wel een beetje beu. Ik vind de kwaliteit namelijk niet echt geweldig. Snel gaten in de stof, terwijl ik toch echt rekening houd met de wasvoorschriften. Wat dan wel? Je ziet mij ook niet lopen in zo’n ouderwetse heren slip.

Vandaag kwam ik een fris label tegen van Nederlandse bodem: Melow. Opgericht door Mart Lievertse, een jonge hond net als Robbert en ik. De Melow boxershorts zijn niet van die strakke mannen shorts zoals je gewend bent van merken als Bjorn Borg, Claessens, Calvin Klein, Diesel en vele anderen. Nee, geen standaard heren shorts. Melow heeft opvallende, losse boxershorts met te gekke, vrolijke prints en geweldige namen. Ja ze hebben bloemetjes, maar dan anders! Vissen en ijsjes hebben ze ook. Maar vooral de namen zijn goed bedacht: Lee Flower, Roosevelt Junior, John Lemon en Bobby Birding. Bekende mannen, alleen dan net een tikkeltje anders!

Ik ben er nog niet uit of ik losse boxershorts lekker vind zitten, maar ik ga er zeker 1 proberen! Ik denk dat het Marshall Mozes of Jeffrey Blue wordt…

Geef een reactie