Mannen en jaaroverzicht 2011

Man, man, man wat heb ik afgelopen weekend toch weer veel gesnaaid! Het hele jaar voor niets gesport... Anyway, kerst 2011 zit er weer op! Op naar 2012, maar eerst de jaaroverzichten!

Jaarlijks publiceren diverse media rond eind december de bekende jaaroverzichten. Welke beroemde sterren zijn overleden? De best geklede mannen? Wat waren de beste hits? De beste sporters? En ga zo maar door…

Één van de belangrijkste nieuws site van ons land, Nu.nl, laat ook ieder jaar een top10 met de best bekeken foto’s zien. Dit jaar is er een hoop gebeurd, die vast hele spectaculaire foto’s hebben opgeleverd. Denk aan de aardbeving in Japan, instorting dak van Grolsch veste, de mannen en vrouwen van de Arabische Lente. Stuk voor stuk unieke momenten! Je vraagt je natuurlijk nu af wat er dan in die NUfoto top10 staat?? Op 1 na alleen maar foto’s van mooie, soms halfnaakte vrouwen. Dit is toch prachtig! Vrouwen winnen het van rampen, ongelukken, oorlogen, demonstraties, etc..

Wat kan je constateren op basis van deze top10? Dat mannen de grootste groep bezoekers van Nu.nl zijn? Of mannen zijn meer visueel ingesteld dan vrouwen? Een beeld zegt immers meer dan 1,000 woorden!

Wel laat dit maar weer eens zien dat mannen nooit vies zijn van een portie vrouwelijk schoon. Is dat dan ook een reden dat ‘sex sells’ als het gaat om producten voor mannen?

Mannen, ik heb hieronder 3 foto’s uit de top10 neergezet. In deze lijst mag de charmante Eva Jinek en haar vriend Bram M., verdediger van menig Witteboorden crimineel, natuurlijk niet ontbreken. Veel plezier met de jaaroverzichten!

Foto 1: De nieuwjaarsduik in Scheveningen met Hollandse meiden (60,000 keer bekeken)

Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 2: De buurmeisjes uit het mannenblad FHM (40,000 keer bekeken)

Foto

 

 

 

 

 

 

 

Foto 3: Voormalige ‘my boobies’ nieuwslezeres Eva Jinek met aan haar zijde Bram Moszkowicz (34,000 keer bekeken)

Foto