Mannen en mode: Joe Merino #V-hals trui

We hebben al vaker geroepen dat KISS een belangrijk onderdeel van ons concept is. We willen het mannen zo makkelijk mogelijk maken bij het kopen van witte ondershirts. Bewust mannen een beperkte keuze aanbieden. Slechts 2 T-shirts en geen 10 zoals bij de Bijenkorf. Daarnaast ook nog in het achterhoofd houdende dat veel mannen het principe volgen van ‘goed is goed’. Michel Willems schreef onlangs een artikel op Sprout.nl over een mannen concept wat min of meer dezelfde waarden nastreeft: Joe Merino truien. Super leuk concept, die eigenlijk alweer een tijdje bestaat.

Wat doet Joe Merino? Heel simpel: je neemt een bepaald model trui, perfectioneert die trui en zorgt ervoor dat hij in diverse kleuren beschikbaar is en tadaahhh een wereldidee is geboren. Joe Merino biedt slechts 1 soort trui voor mannen aan; een V-hals trui in meer dan 10 verschillende kleuren. Gemaakt van … je raadt het al merino wol. Als man zijnde draag ik graag truien met een V-hals. Fijn met een overhemd eronder. Het liefst een diepe V-hals. Bij Joe Merino weet je gewoon dat als hij fijn zit, dat alle andere kleuren truien ook goed zitten. Het is net als bij die Lacoste polo’s voor mannen. In het verleden heb ik daar ook weleens een hele range kleuren van gekocht. Ik probeerde dan een maat uit. Beviel die? Dan was het hoppa de rest inpakken en meenemen. Handig!!

Ik ga zeker aan het einde van de zomer een trui bij Joe Merino bestellen. Hopelijk is het een beetje een diepe V-hals, want dat vind ik zelf altijd wel mooi. Helemaal top met een mooi wit shirtje eronder van Witteboorden ;-). Mannen klik op deze link als jullie het ook geinteresseerd zijn in zo’n mooie trui.

Geef een reactie