Mannen als haringen in een ton…

De tijd dat heren T-shirts lompe aardappelzakken dragen zijn voorbij. Mannen met wijde T-shirts zie je steeds minder. Gelukkig maar!

Mannen dragen steeds meer mooie getailleerde overhemden en daar horen natuurlijk de juiste witte T-shirts bij. Je ziet daarom steeds meer mannen kiezen voor witte slimfit ondershirts. Witte T-Shirts met een beetje stretch. Soms ook wel lycra of elasthaan genoemd en vaak in de verhouding 3 tot 10% en de rest is katoen.

Hoe strak je wil het slimfit model hebben? De gemiddelde Nederlandse man heeft geen sixpack. Jammer, maar face it. In onze ogen moeten slimfit T-shirts daarom niet te veel stretch bevatten. Je moet niet het gevoel hebben dat je ‘als haringen in een ton zit’. Dat je ‘wordt fijn geknepen’. Teveel lycra in je witte ondershirt is gewoon niet prettig. Je krijgt het in strakke heren shirts erg snel warm met als resultaat dat je dus snel gaat zweten. De Witteboorden ondershirts hebben daarom een slimfit model met een lichte stretch. Het shirt bevat 5% lycra en 95% biologisch katoen en het model is bewust niet te strak gemaakt. Mannen hebben nog voldoende ruimte om te bewegen. Gewoon relaxed, zoals het hoort.

Maar misschien heb jij een hele andere mening over slimfit T-shirts? Laat het mij weten. We nemen alles mee in onze product evaluaties.

Geef een reactie