Manland

ikea-store-1Wanneer de gemiddelde Nederlandse man aan Zweden denkt dan komt er maar 1 onderwerp in zijn gedachten op en dat zijn de mooie blonde lange zweedse vrouwen. Als je dezelfde vraag stelt aan de gemiddelde Nederlandse vrouw dan gaat hun hart sneller kloppen bij de gedachten van het grootste knutselparadijs ter wereld Ikea.

Waar wij als mannen al snel moe worden van de gangen en de kar die vooruit moet worden geduwd denken de vrouwen aan hun nieuwe interieur. Menig ruzie is er al in de winkel. Welk kastje moet er nu worden gekocht of wie gaat het allemaal in elkaar zetten.

Dan kom je langs het restaurant en dan moeten natuurlijk de zweedse bitterballen gegeten worden en na de kassa is de uitsmijter een ijsje voor de kinderen. Iets vermoeiender dan een dagje Ikea kun je jezelf niet voorstellen. En dat is nog maar het begin. Eenmaal thuis aangekomen mogen de bouwpakketten in elkaar worden gezet en iedereen kent het wel de schroef die bij iedereen overblijft.

Om de trip door Ikea voor zowel de mannen als de vrouwen wat comfortabeler te maken hebben ze wat nieuws bedacht. Naast de normale kindercrèche om de kinderen achter te laten is er nu ook de mannen hoek. Waar mannen in alle rust kunnen game en ontspannen.

Geef een reactie