Luxe producten in het #Mensome abonnement

Onlangs schreef ik over het Bocca koffie abonnement. Een koffie abonnement die ideaal is voor de man die van gemak houdt. Dit keer geen abonnement gericht op gemak, maar gericht op de man die van luxe houdt: een Mensome abonnement. Dit abonnement heeft iets weg van het Curated abonnement, maar ook weer niet helemaal. Curated is namelijk niet alleen voor mannen en verrast je ieder kwartaal met een presentje. Mensome is echt alleen voor mannen en komt maandelijks met een geselecteerd product. Je kan dan zelf bepalen of je dit product wilt hebben of niet. Een vrijblijvend abonnement. Het Mensome abonnement is daarnaast ook een stuk duurder dan die van Curated. Ik heb zelf een abonnement van Curated en tot op heden één verrassing ontvangen: smartphone handschoenen. Voor mij een echte verrassing, want ik had die dingen denk ik zelf niet heel snel gekocht. Kwaliteit van de handschoenen vallen mij overigens een beetje tegen. Bij het Mensome abonnement staan luxe producten voor mannen centraal. Het eerste geïntroduceerde cadeau is een luxe shavingbox van Barber Amsterdam. Zou iets zijn voor mijn maat Sander, die nog zo’n ouderwetse kwast gebruikt.

Ik gaf al aan dat het Mensome mannen abonnement redelijk prijzig is, namelijk 50 euro per maand. Behoorlijk aan de prijs, maar het vrijblijvende karakter zorgt er wel voor dat je niet verplicht bent jaarlijks voor 600 euro aan spullen af te nemen. Op hun homepage laat Mensome zien welke producten er mogelijk aan zitten te komen. Ik heb wel interesse in een worstenpakket, maar ben wel benieuwd wat je dan krijgt voor 50 euro. Wil jij net als ik op de hoogte blijven van het Mensome abonnement? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief.

Geef een reactie