Let's talk iPhone!

Op het moment van schrijven, vindt in Cupertino het iPhone media event plaats. Dit keer geen livestream van Apple, maar gelukkig heeft de website Onemorething.nl een talkshow via UStream.tv die de gebeurtenissen op het media event direct bespreken. Ik weet nu dat er geen iPhone 5 is, maar een iPhone 4S en dat hij lijkt op de huidige 4. Gelukkig maar! Niemand die aan de buitenkant zal kunnen zien dat ik een 'oude' iPhone 4 bezit ;-) Daarnaast is ook bekend gemaakt dat iOS 5.0 uitkomt op 12 oktober. Super! Kunnen we eindelijk via de iCloud documenten delen tussen Apple producten. Dat kan natuurlijk al met Dropbox waar ik en Robbert veel gebruik van maken. Echt super handig als je geen USB stick bij de hand hebt.

De talkshow van OMT wordt op dit moment door meer dan 10,000 mensen bekeken, niet alleen in Nederland, maar ook in Burkina Faso, China en verder. Allemaal geeks, die net als ik op de hoogte willen zijn van Apple's nieuwste producten. Niets is tegenwoordig te gek bij de zogenaamde iDevices. Op dit moment wordt in de talkshow de spraaktechnieken besproken. Te gek voor woorden! Ondanks alle vernuftige producten en nieuwe technologieën houdt Witteboorden het redelijk eenvoudig. Wij zijn van mening dat het komen met nieuwe producten of diensten niet altijd rocket science hoeft te zijn. Soms zijn de dingen eenvoudiger dan ze lijken en daar proberen wij ook op in te haken. Ons motto is dan ook KISS 'Keep It Short and Simple'.

Wat mij verder naast de innovaties ook iedere keer weer verbaast, is de hoeveelheid aandacht die Apple iedere keer weer bij presentaties van haar nieuwe producten en diensten weet te realiseren. Maanden voor de dag van het event ontstaat er telkens wereldwijd grote buzz over de mogelijke inhoud van de presentatie. Het feit dat dit zoveel mensen bezig houdt, is uniek. Hier kunnen veel marketeers alleen van dromen. Dat wil toch ieder bedrijf? Zijn jullie ook al zo aan het speculeren over Witteboorden? Wat gaan ze nu eigenlijk doen? Wanneer gaan ze live? Wie zijn de jongens achter dit droomconcept? Wat zijn hun grote plannen? Voorlopig doen we het rustig aan...

Ik ga maar weer eens verder luisteren naar de interessante vernieuwingen mbt de iDevices en iOS 5.0 en dan lekker het mandje in na een avond flink boxen.

Morgen samen met Robbert op pad voor Witteboorden op bezoek bij een Nederlands bedrijf waar we trots op mogen zijn.

Oh ja, de recente monsters zien er veelbelovend uit. Eindelijk!

Geef een reactie