Lange mannen, lange T-shirts

De Nederlandse man is lang. Met een gemiddelde lengte 180 cm van hoort hij bij één van de langste mannen van de wereld. De Nederlander Albert Johan Kramer (1897-1976) hoort met zijn 242 cm zelfs tot één van de langste mannen ooit op aarde gemeten.

Bij lange mannen horen natuurlijk ook extra lange T-shirts. Niets is zo irritant als een te kort T-shirt. Onze T-shirts zijn daarom ongeveer 3 cm langer dan gemiddelde ondershirts. Dat lijkt niet veel, maar na een wasbeurt zijn dat net die essentiële centimeters, die het verschil maken tussen een Hema T-shirt en een Witteboorden T-shirt.

Door die extra lengte hoef je je geen zorgen te maken dat je shirt uit je broek kruipt ... :-)

Wat is volgens jou de ideale lengte van een mannen T-shirt? Moet hij inderdaad ver over je billen vallen? Of mag hij toch kort zijn? Wij zijn wel benieuwd naar jullie mening over extra lange heren shirts. Laat het ons weten! info [at] witteboorden.nl

 

Een gedachte over “Lange mannen, lange T-shirts”

  • Ik ben van mening dat lange shirts inderdaad beter zitten, maar ze moeten weer niet te lang zijn. Over de billen vind ik te lang, want je wilt ook niet door de op maat gemeten broek,de plooien van een shirt zien. Dat ziet er minder goed uit. Maar wel moet het shirt lang genoeg zijn. Net over de heupen vind ik de beste maat.

    Reageren

1 artikel(en)

Geef een reactie