Kwalitatieve witte T-shirts, dat is wat ze willen

Afgelopen zaterdag stond in het FD een artikel met Bert van Son over zijn merk Mud Jeans. Zijn uitspraak dat ‘Consumenten niet groen willen kopen, die willen gewoon een gaaf merk kopen’ raakte wat mij betreft de juiste snaar. Ik kan mij dan ook helemaal vinden in zijn woorden. Dat is precies ook wat we proberen te doen met onze Witteboorden T-shirts. Gewoon een goed product neerzetten voor de Nederlandse man - perfecte witte T-shirts. Dat deze mooie witte T-shirts dan ook nog zijn gemaakt van 100% biologisch katoen is mooi meegenomen.

Groen alleen heeft bij ons alleen de boventoon gevoerd, uiteraard wel wit. Natuurlijk vinden wij verantwoorde witte T-shirts belangrijk. Als je duurzaam kan beginnen als merk, doe het dan ook direct. Maar ook wij merken dat de Nederlandse man nog altijd mooie witte T-shirts wilt die ook betaalbaar zijn. Biologisch katoen is leuk, maar dat is echt niet het eerste waar mannen naar kijken als ze nieuwe witte T-shirts kopen. Wellicht zijn de vrouwen die witte T-shirts kopen voor hun man daar wel iets gevoeliger voor. Uit ervaring weet ik wel dat zij het belangrijk vinden dat witte T-shirts niet krimpen en dat het T-shirt een fatsoenlijke boord heeft.

Hoe belangrijk vind jij eigenlijk de groende gedachte bij witte T-shirts? Of bij andere kleding? Let jij daar veel op? Of kijk je eerst naar kwaliteit, dan naar prijs en is die groene gedachte daarna mooi meegenomen? Laat het ons weten!

selectie_groen-wit

Geef een reactie