Kleine wasjes, grote wasjes… #Wasbundles

Deze week kwam Marcel Peters in het nieuws met het door hem geïntroduceerde wasabonnement. Wasbundles is een abonnement die vergelijkbaar is met telefoonabonnementen. Zoals je waarschijnlijk al uit de naam had opgemaakt, neem je bundels wasbeurten af. Hoe meer wasbeurten per bundel, des te goedkoper het bedrag per wasbeurt wordt. Zo heb je al een abonnement vanaf 22,95 euro voor 15 wasbeurten per maand. Het abonnement is inclusief een mooie Miele wasmachine zonder extra kosten. Zou je er maandelijks ook wasmiddel bij krijgen? Verder ben je redelijk flexibel, want je kan ieder moment van het wasabonnement afkomen. Op de website heeft Wasbundles het over het doen van investeringen. Het is mij alleen niet helemaal duidelijk wat Wasbundles daar precies mee bedoelt. Ik vermoed dat je abonnement omlaag gaat als je bereid bent een bedrag te betalen voor de wasmachine. Net als bij telefoonabonnementen alleen weet ik dan zeker dat de telefoon van mij is. Wasbundles is daar niet helemaal duidelijk over.

Gelukkig komt Wasbundles de wasmachine trouwens brengen. Is wel zo handig als je op 2 hoog woont met een mooie steile trap :-) Wil je meer zien van Wasbundles check dan deze Youtube video.

Wasbundles is wederom een mooi voorbeeld van een innovatief business model gericht op abonnementen. Zoals bij steeds meer startups ligt de basis bij gebruik en niet bij bezit. Ook ik ben overtuigd van het succes van deze business modellen.

Wasbeurt_abonnement

Geef een reactie