Kies de boord die bij je past

Een wit T-shirt heb je in allerlei soorten. Niet alleen het model en de pasvorm is bepalend voor de look. Ook de boord keuze is belangrijk. Je hebt witte T-shirts met een ronde hals, een V-hals of met een wijde boord. De laatste boord variant hebben wij overigens niet ons assortiment!

1. Ronde hals

Dit is eigenlijk de meest veelzijdige boord. Witte T-shirts met een ronde hals kom je overal tegen. Waarschijnlijk heb jij deze ook wel in je kledingkast liggen. Dit type boord past bij elke lichaamsbouw. De traditionele man kiest over het algemeen witte T-shirts met een ronde boord voor onder hun overhemd of polo.

heren_wit_t-shirt_ronde_boord

 

 

 

 

 

 

2. V-hals

Mannen worden modieuzer en kiezen gelukkig steeds meer voor witte T-shirts met een mooie V-hals. T-shirts met een V-hals zijn stijlvoller dan die met een ronde boord. De V-hals wordt ook steeds dieper. Steeds meer mannen willen een onzichtbaar wit T-shirt. Een diepe V-hals zorgt ervoor dat het T-shirt onder een overhemd niet zichtbaar hoeft te zijn. Uiteraard moet een overvloed aan borsthaar netjes worden bijgewerkt als je een diepe V-hals draagt. Zorg er verder ook voor dat de V-hals niet te wijd is. Staat minder mannelijk.

heren_wit_t-shirt_v-hals

 

 

 

 

 

 

3. Wijde boord

T-shirts met een wijde boord zijn niet echt geschikt voor de Witteboorden man oftewel voor onder je overhemd. Ze zijn wel perfect voor een casual outfit. Past ook helemaal bij een relaxte zomerse look. Vouwen is niet nodig. Lekker voor naar het strand. Dit T-shirt mag wat losser zitten. In het weekend is dit mijn favoriet!

heren_wit_t-shirt_ronde_wijde_boord

Geef een reactie