Kerstgroet!

Langzaam stromen de kerstkaarten binnen. Naast de traditionele kaarten en E-cards ben ik ook een paar originele kerst boodschappen tegen gekomen op YouTube. Zo ontving ik deze week de nieuwsbrief van Transavia met daarin hun kerstgroet. Zij hebben daarvoor al hun personeel ingezet en het kantoor verbouwd. Met als resultaat een leuke kerstvideo! Dit komt in mijn ogen veel persoonlijker over dan een e-mail met daarin een kerstmannetje. Waarschijnlijk heeft het personeel ook veel lol gehad. Het zal dan ook wel gespreksonderwerp nummer 1 zijn op de kerstborrel. Verder ben ik van mening dat deze kerstgroet ook veel sympathie opwekt op bij de nieuwsbrief ontvangers. In ieder geval wel bij mij! De teller op het Transavia YouTube kanaal laat zien dat er al bijna 60,000 mensen hebben gekeken naar de Transavia kerstgroet. Top marketing actie!

Witteboorden doet dit jaar nog niet aan de kerstvideo. We zijn te druk met het in kaart brengen van de eerste testresultaten van de webshop. Als we terugkijken naar dit jaar, dan kunnen we terecht zeggen dat Robbert en ik mooie stappen hebben gemaakt:

1. Goede leverancier gevonden die eerlijke, kwalitatieve producten kan leveren;

2. Een mooi product uitgewerkt;

3. Webshop op poten gezet;

4. Partners benaderd voor samenwerkingen;

Robbert en ik hebben dit met veel plezier gedaan. 2012 wordt dan ook een heel spannend jaar voor ons. Recessie of niet wij gaan knallen! We laten ons niet gek maken door de media, de cijfers van het CPB of kabinet Rutte.

Alvast fijne feestdagen toegewenst en dat we jullie maar veel mogen terugzien in 2012!