Iets bijzonders van @curatednl ...

Vorige week had de FD het over de groeiende trend van productenabonnementen. Gisteren haakte Emerce hierop in door te schrijven over het relatief nieuwe e-commerce fenomeen curated shopping. Curated shopping is een abonnementenservice waarbij de consument maandelijks of ieder kwartaal tegen betaling een artikelen ontvangt.

Emerce besprak de website Curated.nl waar vooraanstaande Nederlandse bloggers, ook wel curatoren genoemd, ervoor zorgen dat je ieder kwartaal iets bijzonders in huis krijgt. De curatoren zijn o.a. Boris Veldhuijzen van Zanten en Erwin van der Zande. Aangezien ik een Bright lezer ben van het eerste uur, maar dan ook echt vanaf nummer 1, ga ik zeker een abonnementje nemen op Curated.nl. Klein nadeel is wel dat ik alleen kan betalen via Paypal. Jongelui, waarom is er niet gekozen voor de Nederlandse standaard iDeal? Heeft dat te maken met betalingen via machtingen? Anyway, dat mag de pret niet drukken! Nu nog de juiste ‘curator’ uitzoeken, want je kan slechts per curator een abonnement afsluiten. Iedere curator heeft zijn of haar eigen onderwerp; lifestyle, design, food, duurzaam en innovatie. Gaat het Joachim, Boris of Erwin worden? Of misschien toch kiezen voor food by Marjan? Of toch Mette?? Damn! Ik vind alle onderwerpen leuk!! Waarom geen combi’s? :-( Keuzestress!

Ik houd van verrassingen en ik denk dat ik dit productenabonnement wel leuk ga vinden. Het is natuurlijk altijd afwachten wat het abonnement gaat bieden en of je waar voor je geld krijgt. Als ik Twitter moet geloven, dan komt het wel goed. De reacties over het welkomstgeschenk zijn al super. Ben erg benieuwd!

Grappig is trouwens dat één van de Curated.nl oprichters, Arjan van der Steeg alias @arrieparrie, ooit in Bright aangaf dat hij bij t-post.se een T-shirt abonnement had afgesloten. Hij was er dus al vroeg bij als het gaat om productenabonnementen.

Het, Arrie kom je dan straks bij ons een abo'tje afsluiten?? Groeten van je oude Boomerang collega...
Curated oprichter Arjan van de Steeg kiest voor T-shirt abonnementen

Geef een reactie