Hoe kan ik het beste mijn witte T-shirts wassen?

Witte T-shirts wassen is een gedoe. Ieder huishouden heeft wel zijn eigen tips voor de verschillende vlekken. Hoe blijven jouw witte T-shirts het mooist? Hier volgen een aantal tips voor de belangrijkste vragen over wassen.

Wat kan ik doen tegen gele oksel vlekken in mijn witte T-shirts?

De belangrijkste tips zijn 1) gebruik niet te veel deodorant als je witte T-shirts draagt en 2) koop geregeld nieuwe witte T-shirts. Te veel mannen lopen te lang rond in oude witte T-shirts met onfrisse, vergeelde oksels. Wil je fris voor de dag komen, dan zul je daar iets voor over moeten hebben. Koop om de 3 à 4 maanden nieuwe T-shirts en gooi dan de oudste witte T-shirts uit je kledingkast. Zo zorg je er voor dat je voorraad witte T-shirts vers blijft.

Hoe voorkom ik dat mijn witte T-shirts krimpen in de was?

Het begint eigenlijk al met het kopen van kwalitatieve witte T-shirts. Het gebruikte katoen van goedkope witte T-shirts zijn vaak niet voorgekrompen in de fabriek. Hierdoor krimpen de T-shirts vaak al na 2 wasbeurten. Heb je wel de juiste T-shirts gekocht, let dan goed op de temperatuur. Volg hierbij altijd het waslabel. Vaak is dat maximaal 40 graden. Ook de manier van drogen is belangrijk. Stop ze na een wasbeurt ook niet in de droger. De droger is ook een echte killer voor je witte T-shirts. Voor behoud van kwaliteit en pasvorm adviseren wij om je witte T-shirts gewoon te drogen op een wasrekje. Dit bespaart je ook weer energie!

Hoe was ik witte T-shirts gemaakt van biologisch katoen?

Er zijn allerlei trucjes om witte T-shirts wit te houden, maar dan worden er geregeld allerlei chemische huishoudmiddelen bij het wasmiddel gedaan. En dat kan natuurlijk niet als je witte T-shirts koopt gemaakt van biologisch katoen. Gebruik daarom het biologisch afbreekbare wasmiddel Ecover. Een perfect middel om je was op een verantwoorde manier schoon te krijgen.

Is wassen voor jou geen optie meer? Koop dan hier een paar verse witte T-shirts met keuze uit een ronde boord of een V-hals.

Gebruik couponcode WASSEN14 en ontvang 5 euro korting op een losse 2pack witte T-shirts. Van 38,95 euro, voor 33,95 euro.

Waslijn met witte t-shirts

Geef een reactie