NPO: Het (belasting)geld groeit niet op mijn rug!

publieke_omroep Afgelopen week kwam er een artikel naar buiten waar instond dat de Nederlandse Publieke Omroep het domein NPO.nl had gekocht voor, hou je vast, 100.000 euro. Dat is zeker een paar keer mijn belastingaangifte. Niet alleen die van mij, maar ik denk van meerdere Nederlanders.

Dit alles was gedaan om de vindbaarheid van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op het internet te vergroten. Nu kan ik mij daar wat bij voorstellen, want elk bedrijf of instantie wil op het internet gevonden worden. Maar dit lijkt mij toch een beetje overdreven. Een domein kopen van de Nederlandse Postduiven Organisatie met belastinggeld om je vindbaarheid te vergroten. Wij hebben het hier bij Witteboorden wel eens over Witteboorden criminaliteit maar dit is natuurlijk een voorbeeld wat we niet kunnen laten schieten.

Gelukkig heeft de PVV er al kamervragen over gesteld, dus dat was ook weer € 3750,- over de balk gesmeten. Soms kan het allemaal niet op in Den Haag. Ook in tijden van crisis!

Natuurlijk willen wij als Witteboorden.nl ook graag hoog in de ranking komen of veel online naamsbekendheid krijgen. Tot onze grote teleurstelling hebben wij niet de mogelijkheid omdat op dezelfde manier te doen als de Nederlandse Publieke Omroep.

Andere manieren om naamsbekendheid te genereren hebben wij natuurlijk wel. Wij doen het met low budget middelen. Een voorbeelden hiervan is het blog die je nu leest, maar ook zeker ons twitteraccount of in de nabije toekomst onze Linkedin pagina. Allemaal stapjes die ons in de goede richting helpen om wat contact met de buitenwereld te maken. En dat zonder belastinggeld...

Geef een reactie