Groei online shoppen in Nederland

Afgelopen week kwam er weer een nieuw onderzoek naar buiten gedaan door Crendis in opdracht van Post.nl. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat meer dan 49% van de ondervraagde vier of meer producten online heeft besteld afgelopen jaar.

Als meeste online shop-stad is gekozen Almere. Nu kun je daar allemaal verschillende redenen voor bedenken. Maar in mijn ogen is vooral het gemak het belangrijkste waarom bijna de helft van de Nederlanders online-shop hoofdreden nummer 1.

Niet alleen het gemak dat je niet naar de winkel moet rijden met de auto, het zoeken naar een parkeerplaats maar ook zeker het gemak dat je het lekker vanuit je luie-stoel kan doen 24 uur per dag op het moment dat het bij jezelf het beste uitkomt.

Wij van Witteboorden willen dat gemak nog een keer groter maken, door een speciale service per product mee te leveren. Geen zorgen meer voor onze klanten, wij nemen de zorg uit handen en jij loopt er altijd schitterend bij. Wat wil je nog meer?

Op Witteboorden.nl zal langzaam maar zeker meer informatie worden verschaft over het unieke zorgpakket dat wij onze klanten gaan aanbieden.

Geef een reactie