Geen witte kerst

Een witte kerst zit er dit jaar niet in. Jammer! Het is de laatste tijd enorm zeik weer. In combinatie met de hoge temperatuur kom je niet snel in de kerststemming. Het weer doet mij een beetje denken aan de gemoedstoestand van de Nederlandse regering. Iedereen en alles is treurig gestemd. Rutte en consorten praten ons alleen maar negativiteit aan. Als ik de mannen op het Binnenhof moet geloven staat het water ons aan de lippen en de moed zakt ons in de schoenen. Het consumentenvertrouwen is nog nooit zo laag geweest. Goh wat vreemd?! ? Wanneer staat er eens iemand op die ons wel vertrouwen weet in te praten. Het glas is halfvol en niet halfleeg! Laat de media maar zo’n verhaal schrijven ipv alleen maar nare dingen!

Gelukkig stijgen de internetverkopen ook dit jaar gewoon weer als een dolle. Het was dan ook een mooi jaar voor ons. Eindelijk na een te lange voorbereidingstijd de eerste euro’s verdiend. We krijgen veel positieve reacties over de hoge kwaliteit van onze shirts. Klanten ervaren ons pakketje alsof ze een cadeautje krijgen. We zien ook veel terugkerende klanten, dus positief!

De afgelopen 6 maanden hebben we veel geleerd over online verkopen. Via een usability app hebben we gezien hoe bezoekers onze pagina’s bekijken, wat ze kennelijk interessant vinden en op welke buttons ze veel klikken. Ook krijgen we geregeld van jullie opbouwende kritiek over onze site. Zo blijkt bijvoorbeeld de couponcode niet duidelijk zichtbaar te zijn. Gaan we wat aan doen! We hebben ook de eerste stappen richting Adwords gezet en zijn ook hard bezig om de website te optimaliseren. Verder zullen we in 2013 de nieuwe foto’s op onze site.

Bij ons is het glas meer dan halfvol en wij gaan dan ook 2013 met veel vertrouwen tegemoet en zien jullie graag terug bij Witteboorden.nl

Fijne dagen!

Groet,

Robbert & Bas

witte-t-shirts-kerstmis

Geef een reactie