Extra lang T-shirt: Crack-ass, bouwvakkers decolleté, fietsenrek is niet meer nodig...

Waarom houden sommige mannen geen rekening met de lengte van hun witte T-shirt?! Want wie kent ze niet? Mannen met een te kort wit T-shirt en een crack-ass voor je neus? Collega’s met een bouwvakkers decolleté. Of gewoon een omhoog kruipend shirt, terwijl je overhemd wel blijft zitten in je broek. Niets is irritanter, dan een te kort wit T-shirt bij mannen. Wat doe je eraan? Het voorkomen van krimp door gewoonweg je ondershirts niet te heet te wassen is belangrijk. Maar ja als de kwaliteit van je shirtje niet echt geweldig is, dan ben je sowieso al snel de pineut. Wij hebben daarom er bewust voor gekozen om onze witte T-shirts extra lang te maken. De witte T-shirts zijn ongeveer 2cm langer gemaakt. Daarnaast is de meeste krimp al uit het T-shirt gehaald. Mocht er toch sprake zijn van een beetje krimp, dan zorgt de extra lengte ervoor dat de shirts nog steeds lang genoeg zijn. Bij ons is een bouwvakkers decolleté dus niet nodig mannen!

Het idee van extra lange shirts stamt min of meer af van de polo. Tijdens het golfen dragen mannen vaak een polo. Om te voorkomen dat de polo uit de broek schiet, als mannen moeten bukken om de bal te pakken, is de polo bewust extra lang gemaakt. Check het zelf! Haal maar eens een polo uit de kast en check de onderkant. Je ziet dan dat de achterkant wat langer is dan normaal.

Anyway, leuk verhaal over de polo, maar wij verkopen witte T-shirts. Mannen, ervaar de extra lengte van onze T-shirts zelf en neem een proefpakket. We horen graag of jullie de extra lange witte ondershirts prettig vinden!

Geef een reactie