Eenzame #herensokken is verleden tijd ...

Heren, jullie herkennen vast wel het probleem dat jullie na verloop van tijd sokken kwijt zijn. Zomaar verdwenen. Na verloop van tijd liggen er in je sokkenlade een aantal eenzame sokken; één blauwe, één witte, die ene gestreepte, maar geen paar. Je kunt er niets mee. Het combineren van twee verschillende sokken is ook geen gezicht. Waar zijn dan die anderen gebleven? Joost mag het weten!

Gisterenavond berichtten BNR en de NOS over 's werelds eerste sokken App. Smarter Socks is DE App voor mannen die kiezen voor gemak. Met deze App van het Zwitserse Blacksocks kun je een verdwaalde sok weer herenigen met zijn partner. De App werkt in combinatie met chips die je in je sokken moet aanbrengen. Met behulp van de chip laat de App zien of twee sokken een paar vormen, wanneer ze gekocht zijn en hoe vaak ze zijn gewassen. De App geeft mannen ook een seintje als het tijd is om nieuwe sokken te kopen. Erg handig voor mannen die blijven doorlopen met gaten in hun sokken.

Wat moet het kosten?! Schrik niet! Een starterskitje kost 150 euro met chips voor 10 paar sokken. Zoals wij een Brabant zeggen: “Kost wa, maar dan hedde ok wa..” Ik zie mezelf nog geen chips aanschaffen om te voorkomen dat ik mijn sokken kwijt raak. Als je nu gewoon 10 dezelfde paar sokken koopt, zit je altijd goed!

Gelukkig is het moeilijker voor mannen om een wit T-shirt kwijt te raken!

Geef een reactie