Een klassiek wit overhemd met statiegeld

Arien de Vries heeft onlangs het label Cees n Co gelanceerd met enkel en alleen witte overhemden voor mannen. Geïnspireerd door een oude foto van haar vader Cees en ome Co heeft ze geprobeerd om het perfecte klassieke witte shirt te doen herleven. Ik kan mij wel vinden in haar opmerking dat de zoektocht naar dat ene mooie witte heren overhemd niet heel gemakkelijk is. Dan is de stof te stug, schijnt ie weer net teveel door, zit er een button-down kraag op, of het is een wit overhemd met een borstzakje and so on… Ik heb er nu 1 in mijn kast hangen van Profuomo en daar ben ik wel over te spreken.

Het is een overhemd die strak te strijken is, maar wel zacht wordt bij het dragen. Het gebruikte katoen is 100% katoenen poplin. Het overhemd heeft geen strak getailleerde pasvorm, maar de slank gesneden fit zorgt ervoor dat het niet te ruim te zit. Een ideaal, eenvoudig wit overhemd voor onder een pak met of zonder das of op een chino of een jeans. Dus geschikt voor een zakelijke als casual outfit. Ik zeg perfect te combineren met een wit T-shirt van Witteboorden!

Leuk detail overigens is de 15 euro statiegeld die je terugkrijgt als je het witte overhemd binnen 3 jaar weer terug inlevert. Dit moet mannen er toe aan zetten om de gedragen witte shirts weer terug in te leveren. Arien geeft ze dan weer een tweede leven, als overhemd of als grondstof.

Is het haar gelukt om jouw favoriete overhemd te maken? Dat kan ik nog niet beoordelen, maar het idee is wel tof. Ik ga het misschien ook eens proberen. Hopelijk valt de kleinste maat niet te ruim, want ik heb boordmaat 37 en die hebben ze niet. Zou een gemiste kans zijn als de wat slankere mannen het witte shirt niet zouden kunnen kopen.

Klassiek wit overhemd voor mannen

2 gedachten over “Een klassiek wit overhemd met statiegeld ”

 • Guido Joseph van Waterschoot 20/10/2013 om 23:17

  Nu net dit artikel gelezen.Precies wat ik zoek. Als ik bestel wanneer kan het in Spanje zijn?
  Un cordial saludo.
  G.J.1171

  Reageren
  • Hoi Guido Joseph,
   Wij leveren niet dit klassieke overhemd. Wij hebben alleen witte T-shirts in abonnementen. Voor het besproken overhemd moet je bij Cees n Co zijn!

   Groet Bas

   Reageren

1 artikel(en)

Geef een reactie