Een frisse zomerbui zorgt voor nieuwe energie

wolkbreuk

Zoals iedereen afgelopen weekend heeft gevoeld, is het na de warme dagen van afgelopen week wel eens lekker om een frisse zomerbui over je heen te krijgen.

Ik ken dat gevoel nog van vroeger wanneer ik op de camping in Frankrijk zat en er een wolkbreuk boven de camping hing. Iedereen rende naar binnen, maar ik genoot van de druppels die naar beneden vielen op mijn wit T-shirt, korte broek en blote voeten.

Heerlijk was het gevoel en dat hebben we nu ook in Nederland. Na de warmte van afgelopen weken zijn er nu daadwerkelijk wolkbreuken op verschillende plaatsen in Nederland. Ik heb mijn wit t-shirt al aangetrokken en ben er helemaal klaar voor.

Een verfrissende douche van moeder natuur. Wie kijkt er niet naar uit? Daarna ruikt alles zo lekker fris, net of je herboren wordt. Het geeft je een enorme boost nieuwe energie voor de komende week.

Geef een reactie