De witteboorden van het Binnenhof

Afgelopen weken stonden in het teken van de formatie van een nieuw kabinet. Wie heeft ze niet op het journaal gezien? Mark Rutte en Diederik Samsom hand in hand. Ze zijn er uit en menig Witteboorden crimineel zit met een grote lach achter zijn witte design bureau. Het worden fantastische jaren! Niet meer van iedere verdiende euro de helft afdragen (alle % tellen!) en van je aflossingsvrije hypotheek kan nog jaren worden genoten. Misschien krijg je straks wel iets minder terug van de staat dan nu, maar nog altijd meer als de gemiddelde Nederlander.

 

Witteboorden heeft de afgelopen tijd eens gekeken naar de mannen in het Binnenhof en hun kleding. Wat is de mode?

De tijd dat onze nieuwe president tijdens de verkiezingen af en toe zonder wit T-shirt op een leuke sloep bij Jort zat, is voorbij. Nu loopt hij weer in een 2-delig maatpak van Oger rond, met een getailleerde overhemd en een mooie das. Zou hij een mooi wit T-shirt onder zijn overhemden dragen? Vast wel als hij in de barre Hollandse winters op de fiets naar zijn school gaat. Misschien draagt hij dan wel  een comfortabel wit ondershirt van Witteboorden onder zijn kostuum? Zo niet dan bieden we hem er bij deze één aan!

Ook Samsom heeft zijn stropdasloze leven achter hem gelaten nadat het pluche om zijn hulp riep. Vroeger volstond bij Samsom een overhemd met daaronder een wit T-shirt met een mooie V-hals. Nu is ook Diederik overgestapt naar een mooi maatpak van Oger. Samsom komt waarschijnlijk zelf niet in het kabinet terecht. Wel zal hij achter de schermen een dubbele Windsor knoop in de stropdassen van de aanstaande PvdA ministers leggen. Rutte heeft Samsom die knoop geleerd tijdens het overleg in het Katshuis...

Eindelijk een rode rakker met smaak!  ;-)

 

 

Geef een reactie