De mannen zelf

Ondernemen met Bas en Robbert De mannen van Witteboorden

Enkele jaren geleden zat ik op mijn gemakje in het appartement van Bas 3 hoog midden in Den Bosch. Een beetje starend uit het raam naar de mensen die voorbij trokken en gelijkertijd kwam ook menig business idee voorbij zetten. Van een kladblok met reclame voor studenten tot een wit t-shirt. Bas was gelijk enthousiast, een eigen t-shirt merk. Maar dan moet er natuur wel iets bijzonders zijn. Onderscheiden is key in de markt.

Na een jaar zoeken hadden we het ook daadwerkelijk gevonden een wit t-shirt wat per 2pack meer dan 6 kratten bier aan drinkwater bespaart. Maar dat was nog niet alles! Het gehele concept van een wit t-shirt moest nog verder worden uitgediept. Een abonnementsvorm was het volgende punt wat toegevoegd werd op onze fantastische wishlist. De gemiddelde man houdt immers van gemak en heeftt geen zin om met zijn vrouw door de hele stad te sjokken voor een wit t-shirt.

Inmiddels zijn we onze wishlist langzaam aan het afwerken en daar horen ook nieuwe productfoto's bij. Twee weken geleden hebben we de foto's gemaakt en daar hoort natuurlijk ook een statieportret bij van de mannen achter Witteboorden. Hier boven zie je de uitkomst, misschien niet allebei een fotomodel maar zeker een leuke foto van ons samen. Ik heb draag een ronde hals en Bas draagt de V-hals.

2013 Wordt voor ons het jaar om te knallen met Witteboorden en we geven onze klanten de beste beleving van ons t-shirt.

 

 

 

 

Geef een reactie