De ideale lengte van lange witte T-shirts

Elke man kent het gevoel wel, sta je ergens in de supermarkt en wil je iets onder uit het schap pakken, je bukt en je witte T-shirt kruipt uit je broek. Te korte witte T-shirts is één van de vele voorbeelden van slechte kwaliteit witte T-shirts.

Als het gaat om witte T-shirts dan vinden wij het altijd interessant om te zien wat andere labels om ons heen doen met hun witte T-shirts in de strijd om de Nederlandse man aan zich te binden. En we zien dan ook dat steeds meer labels inspringen op de lange Nederlandse man die vaak met te korte witte T-shirts rondloopt.

Na enkele testen van onze kant kunnen we ook uit eigen ervaring zeggen dat langer niet altijd fijner betekent. Een te lang wit T-shirt kan gaan opkroppen in je broek en als je dan op een stoel zit voel je de naad van het te lange T-shirt in je kont prikken. Fijn is anders zullen we maar zeggen.

Bij de ontwikkeling van de onze witte T-shirts hebben wij dan ook specifiek op de lengte gelet. Wat is de juiste lengte? Voldoende lang, maar wel comfortabel en zeker niet te kort. Je zult begrijpen dat wij onze proefpersonen menig buktest in de supermarkt hebben laten uitvoeren. Maar ook op je tenen staan om die ene pot te kunnen pakken die op dat plankje staat die net te hoog is, is ook een goede om de lengte van de witte T-shirts te kunnen testen. Op die manier hebben we geprobeerd om te komen tot de ideale lengte die er voor zorgen dat onze witte T-shirts een hoog draagcomfort hebben.

Dat we goed geslaagd zijn in het vinden van de juiste lengte is ook terug te zien in de reacties die wij van jullie per e-mail ontvangen. Als klanten terugkomen voor nieuwe witte T-shirts, dan geven ze de lengte als belangrijke reden aan voor hun herhaalaankoop. De lengte van onze witte T-shirts blijft ook behouden na vele wasbeurten. Van krimp is nagenoeg geen sprake. Mocht er onverwachts toch sprake zijn krimp, dan doen we niet moeilijk.

Probeer zelf ook eens één van onze witte T-shirts uit. Kies hier je favoriete witte T-shirt

Heb je vragen? Stel ze gerust info(at)witteboorden(punt)nl.

 

lange nederlandse man witte t-shirts

4 gedachten over “De ideale lengte van lange witte T-shirts”

 • ShirtsofCotton 11/03/2015 om 15:29

  Ha Bas, leuk artikel om te lezen. En luisteren naar de klanten en continue verbeteren is de beste manier.

  Over dit stukje wel een opmerking. Ik hoop dat je dat OK vindt. " De lengte van onze witte T-shirts blijft ook behouden na vele wasbeurten. Van krimp is nagenoeg geen sprake. Mocht er onverwachts toch sprake zijn krimp, dan doen we niet moeilijk."

  ** Jullie T-shirts zijn toch van katoen gemaakt? Katoen krimpt. Altijd.

  * *Daarnaast is de zin een beetje dubbel omdat je aangeeft dat er "nagenoeg" geen krimp is (dus wel) en dat men dan bij "onverwachte" krimp contact moet opnemen.

  Laat ik vooropstellen dat wij een groot fan zijn van witteboorden. Keep up the good work!

  Reageren
 • Luca Bakker 12/03/2015 om 12:50

  Een goede witte t-shirt lijkt simpel, maar deze blog slaat de spijker op zn kop. Er is niets moois aan een te klein of te kort t-shirt. En de supermarkt test is een goed idee geweest!

  Reageren
 • Luca Bakker 12/03/2015 om 12:53

  Een goed wit t-shirt lijkt simpel. Maar deze blog slaat de spijker op z'n kop! Een wit t-shirt hoort een goede pasvorm te hebben en zeker lang genoeg te zijn. De supermarkt test, goed bedacht!

  Reageren
 • Hallo SoC,

  Dank voor je reactie. We pretenderen niet dat katoen nooit krimpt, want ook wij weten dat er bij katoen sprake kan zijn van krimp. Echter, het katoen in onze witte T-shirts is tijdens het productieproces al voorgewassen waardoor de grootste krimp er al uit is gehaald. Deze behandeling in combinatie met gebruik van elasthaan zorgt ervoor dat onze witte T-shirts nagenoeg geen last hebben van krimp als de consument zijn witte T-shirts van Witteboorden gaat wassen.

  Succes met jullie winkel in Amsterdam.

  Reageren

4 artikel(en)

Geef een reactie