De eerste euro’s zijn verdiend met onze witte T-shirts!

He he! We zijn er weer! Login link was verdwenen?!

We zijn nu bijna een week live en de eerste witte T-shirts zijn verstuurd. Docdata heeft ook de eerste 100 euro inmiddels aan ons overgemaakt. Dat was een lekker gevoel! Na maanden geld uitgeven aan witte T-shirts en een webshop zie je nu eindelijk centen op je bankrekening verschijnen. Eerlijk is eerlijk, we zijn geen filantropische instelling. Er moet ook wat verdiend worden om de tent te laten draaien. We voe

len ons nu net van die kleine jongens die mee doen aan de Albert Heijn minispeelgoed actie voor het runnen van je eigen winkel. Alleen zijn onze producten geen mini’s, maar mooie T-shirts ;-)

We merken ook dat het bloggen van de afgelopen maanden ons ook geen windeieren heeft gelegd. De site komt op basis van organische zoekresultaten gerelateerd aan witte T-shirts namelijk al hartstikke goed naar voren. Pagina 1 en pagina 2 van de zoekresultaten. Supercool toch?! Heeft dat bloggen toch zijn vruchtjes afgeworpen! We zijn nu verder bezig met het finetunen van zaken. We merken nl dat er nog wel wat bugs zitten. Je krijgt een enigszins andere lay-out te zien bij de browser IE. Verder krijgen we steeds meer grip op de operationele zaken die bij het verzenden van T-shirts komen kijken.

Al met al leerzaam, maar vooral top!

Geef een reactie