Daar waar het begon...

Op dit moment verblijf ik 2 weken China voor een soort van reunie. Bijna 5 jaar geleden vertrok ik na mijn studie naar Guangzhou om daar te gaan werken voor een Nederlands inkoopkantoor. Ik heb destijds een jaar in China gewoond en dit is een van mijn mooiste jaren ooit. Ik heb daar zoveel prachtige indrukken kunnen opdoen. Uniek! In
Blauwe boordenGuangzhou ben ik ook voor het eerst in aanraking gekomen met de inkoop en productie van textiel. Samen met een team van Nederlanders en Chinezen waren wij verantwoordelijk voor de officiele merchandising van het Spyker Formula One Team. Oke het bestaat niet meer, maar het waren echt mooie, kwalitatieve producten. Zeker gelijkwaardig aan Ferrari merchandising. Ik vond het prachtig om hieraan mee te kunnen werken. Je zag echt een resultaat ontstaan! Dat gaf en geeft mij nog steeds een enorme kick. Sindsdien is die enthousiasme voor dergelijke producten niet meer weggegaan. De in China opgedane kennis wordt dan ook veelvuldig ingezet voor Witteboorden....

Geef een reactie