Corrigerende witte T-shirts voor mannen. Are you in?

Corrigerend ondergoed bestaat al een hele tijd. En dan met name voor vrouwen. Afgelopen week heeft het grootste shapewear merk Spanx een lijn voor mannen gelanceerd. Uiteraard zitten daar ook witte T-shirts tussen. ‘Goed gereedschap moet droog staan’ gaat niet meer op als je Spanx’ corrigerende witte T-shirts draagt. Het zijn witte T-shirts en hemden gemaakt van katoen en een hoop lycra. Het model van de witte T-shirts zorgt voor een stevige borst, een plattere buik en een gestroomlijnd figuur. Mooie innovaties voor een product waarvan de basis al decennia hetzelfde is. Het doet mij ook een beetje denken aan de Nike compression sport T-shirts. Maar zouden ze echt zo comfortabel voor mannen zijn? Als ik de productfoto’s bekijk, kan ik mij niet voorstellen dat mannen zo’n shirt de hele dag aan willen hebben. Ik moet gelijk denken aan vrouwen die de hele dag met 15cm hoge killer stiletto’s in straten met kinderkopjes moeten lopen.

Eigenlijk zou ik zo’n wit T-shirt gewoon eens moeten proberen. Testen hoe het voelt. Kijken of mijn body er nog beter uitkomt te zien. ;-) Het enige wat mij tegenhoudt, is de prijs. Vanaf ongeveer 69 euro zijn wij mannen eigenaar van een echt Spandex wit T-shirt. Hmm… Daar heb je bijna 4 mooie Witteboorden T-shirts voor en die zitten ook mooi op het lichaam. Daarnaast is heb ik het niet echt nodig. Gewoon een beetje bootcampen en witteboorden boksen en dan heb je zo’n corrigerend wit T-shirt echt niet nodig mannen. Wat denken jullie??

Google trouwens eens op afbeeldingen naar 'spandex for men' en je bent gelijk genezen...


Shapewaer_Spandex_corrigerend_ondergoed_mannen_witte_T-shirts2

Geef een reactie