Bocca koffie abonnement

Geregeld komen we op het internet varianten van ons online abonnementen model tegen. Mooi om te zien dat meer ondernemers kansen en voordelen zien in het aanbieden van online abonnementen. Dit keer is het koffie van Bocca.

Begin dit jaar heb ik van een goede vriend een Philips Seaco espresso apparaat gekregen. Een koffieapparaat met een pistonhouder voor gemalen koffiebonen. Echt een enorme verbetering als je van een Senseo apparaat komt! Zo heb al diverse koffiesmaken van Simon Levelt en Caldi geprobeerd. Echt genieten! Onlangs stuitte ik op het internet op Bocca koffie. Bocca is een Nederlands merk opgestart door de broers Simons. De gebroeders Simons verkopen hun kwaliteitskoffie o.a. via hun webshop. Wat ik nog leuker vind, is hun abonnementenservice, zgn. ‘Bocca coffee abonnement’. Zij bieden namelijk 3 verschillende abonnementen met koffie aan:

1. Espresso abonnement a 25,00 euro

2. Filter abonnement a 29,50 euro

3. Roasters-choice abonnement a 29,50 euro

Iedere maand ontvang je dan een kilootje koffie wat ongeveer gelijk staat aan 120 bakjes koffie. Voor mij is een kilo echt te veel. Die kilo zou voor mij dan ook een reden zijn om uiteindelijk geen koffie abonnement te kiezen. Ik wil niet alleen keuze hebben in smaken, maar ook in gewicht. Je moet namelijk een flinke koffieleut zijn om maandelijks 120 kopjes naar binnen te werken...

Wat wel weer fijn is, is de betaling gaat via automatische incasso. Lekker makkelijk! Ik weet alleen niet of het pakketje door de brievenbus past. Verder stuurt Bocca geen gemalen koffie op, maar alleen koffiebonen. Geen concessies doen aan kwaliteit. Zo heurt het!

Ik woon midden in het centrum van Den Bosch en kan hierdoor makkelijk bij Simon Levelt binnenlopen. Maar er zijn genoeg koffieliefhebbers in Nederland die niet in de buurt van een koffiespeciaalzaak wonen. Juist dan is zo’n abonnement super handig. Iedere maand verse koffie in huis. Gemak! Wat wil je nog meer!

Ik begin aan mijn laatste ons van de lokale koffiebrander en wie weet ga ik daarna Bocca uitproberen!

Broers Simons Bocca Koffie

Geef een reactie