Bier en tieten, dat is pas marketing

Bavaria-V-DressDiep respect. Nog voor dat er maar één iemand een jurkje in zijn handen heeft gehad, heeft 's lands meest orginele marketing biermerk het weer voor elkaar. Na het WK in Zuid-Afrika waar zelfs FIFA maffioos Steff Blatter zich druk maakte in een sexy jurkje heeft Bavaria het weer voor elkaar met hun nieuwe EK 2012 editie Victory-dress.

Of het allemaal echt Victory wordt, weten we natuurlijk pas nadat we de finale hebben gespeeld. De dames zullen er gelukkig wel weer op en top uitzien en dat met dank aan Bavaria! Misschien is het ook wat Brabantse trots dat onze buurman in Lieshout het weer voor elkaar krijgt om het nieuws te halen. Maar dat is juist wat ze willen.

Toch moet ik eerlijk zijn, ik had verwacht dat de FIFA nog een keer zou happen in deze grap. Maar ik had nooit verwacht dat de KNVB zich weer voor de gigantische marketing wagen van Bavaria liet spannen. Wat kun je als merk nu nog meer wensen als de KNVB er al gelijk tegen in gaat? Of is dit een goed voor opgezet plan?

We zullen het zien! wij gaan in ieder geval met veel plezier naar menig wedstrijd kijken.

Nog zo'n geniale viral video van Bavaria

Geef een reactie